Nieuws

...en de laatste winnaar van Reflex '65 dit voorjaar bij de senioren is team 3!

Zij wisten kampioen te worden in de 3de klasse poule F. De laatste wedstrijd werd vanavond in stijl gewonnen: 10-0 tegen Deto 4. Ze eindigen daarmee met een (record) voorsprong van maar liefst 23 punten! Hartelijk gefeliciteerd, Sjerp Visser, Jort de Vries, Herman van Goor en (ontbreekt op de foto) Benno Bakker.


 

 

2018 11 NOV - Afscheid Sjerp Visser

Sjerp Visser (links) is al sinds 1982 lid van onze vereniging! Helaas moet hij nu vanwege aanhoudende gezondheidsklachten stoppen met tafeltennis.
Wij vinden dit natuurlijk erg jammer als club en wilden zijn afscheid niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Namens het bestuur heeft onze voorzitter maandag 26 november daarom op zijn laatste competitieavond hem een attentie aangeboden.
Hij won die avond ondanks zijn blessure zelfs nog een wedstrijd! Sjerp sluit zijn seizoen af met een respectabel winst percentage van 48% in de tweede klasse.


Sjerp, wij wensen je van harte beterschap en we zullen je missen!


2019 Voorjaarscompetitie - Twee teams KAMPIOEN

Het EERSTE team wist 2 weken geleden al dat ze kampioen waren. Ongeslagen en met ruime cijfers wisten ze hun wedstrijden te winnen. Richard, Jan, Bert en Lorenzo spelen in het najaar weer als vanouds in de 1ste klasse! Een knappe prestatie!

Het DERDE team, spelend in de 3de klasse ging vanaf het begin ook als een speer. In de eerste ronde wonnen ze bijna alle wedstrijden (1 x gelijk spel) De tweede ronde begon met een voorsprong en dit wisten ze tot de laatste wedstrijd vast te houden en zelfs te vergroten!
Voor Evelien Petstra was gisteravond de wedstrijd extra speciaal. Het was haar laatste wedstrijd in het Reflex '65-shirt, dus een mooiere afsluiting was niet denkbaar! Ook voor Paul Stadhouders was dit zijn laatste seizoen in onze clubkleur. Allebei hartelijk bedankt voor jullie grootse inzet!!
Jort en Ararad Anni Ohanesian hebben een plek in de 2de klasse meer dan verdiend! Veel plezier en succes!

Allemaal van harte gefeliciteerd!


 

2018 Twee spelers van Reflex '65 in de prijzen op het Ganzentoernooi!

Ganzentoernooi 2018 op zaterdag, 10 november.

's Morgens won Patrick na een club- en teamonderonsje de westrijd van Albert om de 3de en 4de plek in de 5de klasse en mocht daardoor de bronzen Gans mee naar huis nemen! Knap gedaan!
's Middags wist Paul de kruisfinale te winnen en stond daarmee zelfs in de finale van de 3de klasse. Hier kwam hij nét te kort tegen de uiteindelijke winnaar Frans. Paul won daardoor de zilveren Gans!
Allebei van harte gefeliciteerd!


 

Albert Heijn Sportactie 2017

Wij doen ook mee als club bij deze leuke spaaractie, waarbij mensen kunnen sparen voor een gratis training!


 

Bewaren